Ambachtelijke ramen in een modern jasje

Mooi glas in lood doet uw ruimte veranderen. Het maakt kantoren warm en sfeervol. Het geeft woonkamers uitstraling, stijl en klasse.

Vakkundige, bijzondere en decoratieve glas-in-loodramen, daar staat Glasatelier Lichtraamwerk al sinds 2003 borg voor.

Werkwijze Lichtraamwerk

Elke behandeling van een glas-in-loodraam vereist evenveel zorg, aandacht en ontzag als andere kunstwerken krijgen. Dat is onze overtuiging. Met toewijding werken wij aan de opdrachten en in de ontwerpen, ramen en objecten die in ons glasatelier worden gemaakt, is deze grondhouding te proeven.

Glasatelier Lichtraamwerk werkt volgens de richtlijnen van de Code van de Glazenier en de restauratie URL  glaspanelen in lood van de Stichting ERM. Sinds 2007 is het bedrijf lid van de Ondernemersvereniging van Glazeniers (OVG). Zodoende zijn opdrachtgevers gegarandeerd van ambachtelijk vakwerk.

De eigenaresse

Doctorandus Marije Wolfswinkel richtte in 2003 Glasatelier Lichtraamwerk op in Noord-Scharwoude. Na haar studie kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, volgde Marije de opleiding conservatie en restauratie van monumentaal gebrandschilderd glas in lood aan de Fundació Centre del Vidre te Barcelona. Zij is daarnaast in het bezit van het EVC- branchediploma glazenier.

Wij zijn aangesloten bij:

brancheorganisaties KCG, SVGB, OVG